Vlado Boban načelnik općine Velika posjetio načelnika općine Grude Ljubu Grizelja

Grude Politika Vijesti ZHŽ

bobangrizelj17072015-1
GRUDE – Vlado Boban načelnik općine Velika, jedne od pet općina u Požeško-slavonskoj županiji, ovih dana boravi u općini Grude. S obzirom na to da su načelniku oba roditelja iz Gruda koristi svaku prigodu kako bi došao u Hercegovinu. Redovito dođe za svetkovinu Sv. Ilije u Bobanovoj Dragi, rodnom mjestu svoga oca Jerke.

Danas je organiziran sastanak dvojice načelnika u općini Grude. Načelnik Ljubo Grizelj se zahvalio na posjeti, zaželio je gostu ugodan boravak u našoj općini. Dio sastanka bio je posvećen mogućoj suradnji između ove dvije općine u narednom razdoblju, za što postoje solidni interesi s obje strane.Sljedeće mjesto gdje su načelnici dogovorili sastanak je kulturno događanje u organizaciji Bratovštine sv. Stjepana Prvomučenika Gorica-Sovići koje će se dogoditi u subotu 18. 7. 2015. godine kod zvonika sv. Ilije Proroka u Bobanovoj Dragi. Načelnik općine Velika za tu svečanost počastit će sve nazočne nastupom tamburaškog sastava “Veličke legende”.

bobangrizelj17072015-2

Na koncu sastanka razmijenjeni su prigodni darovi, načelnik Vlado Boban se osobito obradovao knjizi “Grudski žrtvoslov” što će mu ostati kao lijepa uspomena na današnji susret.

Općina Grude

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *