Home Vijesti Crna kronika Zvonimir Houdek nepravomoćno dobio uvjetnu zbog kaznenog djela Napad na službenu osobu

Zvonimir Houdek nepravomoćno dobio uvjetnu zbog kaznenog djela Napad na službenu osobu

0
Zvonimir Houdek nepravomoćno dobio uvjetnu zbog kaznenog djela Napad na službenu osobu
FOTO: Mili Marušić

Općinski sud u Ljubuškom optuženom Zvonimiru Houdeku (54) izrekao je uvjetnu osudu zbog kaznenog djela Napad na službenu osobu u obavljanju poslova sigurnosti.

Optuženom Houdeku je utvrđena kazna zatvora u trajanju od 6 (šest) mjeseci, koja se neće izvršiti ako optuženik u roku od 2 (dvije) godine, računajući od pravomoćnosti presude ne počini novo kazneno djelo.

Županijsko tužiteljstvo ŽZH dana 5.9.2017. godine podiglo je optužnicu protiv Zvonimira Houdeka stavljajući mu na teret da je dana 25.7.2017. godine napao službenu osobu u obavljaju poslova javne sigurnosti i nanio joj lake tjelesne ozljede, kazao je za portala SirokiBrijeg.info Josip Aničić, viši stručni suradnik i službenik za odnose sa javnosti Županijskog tužiteljstva ŽZH

Naime, navedenog dana dok su ga policijski službenici PU Ljubuški prevozili u službene prostorije radi daljnje obrade, u alkoholiziranom stanju sa koncentracijom alkohola u krvi od 2,26 promila fizički je napao policijskog službenika udarivši ga zatvorenom šakom u predjelu glave i uha nanijevši mu na taj način lake tjelesne ozljede.

SirokiBrijeg.info