ZVONE VUKOJA: Sad su mi misli usmjerene na nastup u Krehinu Gracu. Idemo po prvo mjesto!

Na 12. završnom turniru općinskih malonogometnih prvaka Hercegovine, koji se ove godine igra u Krehinu Gracu od 22. do 26. kolovoza, općinu Široki Brijeg predstavljat će Ljubotići, čija je momčad suvereno osvojila naslov prvaka. Ljubotićani su u srijedu na stadionu Pecara u velikonogometnoj utakmici zasluženo svladali Knešpolje 4:1:

– Malo je nezgodno opet se “šaltati” na mali nogomet, iako smo do finala igrali malonogometni turnir u Klancu, a finalni susret igrali na Pecari. Mali i veliki nogomet različiti su sportovi. Evo, spremamo se, treniramo. Odigrat ćemo malo međusobno. Nemamo previše vremena, već u srijedu igrat ćemo protiv Vidova Polja, predstavnika Stoca, rekao nam je Zvone Vukoja, momak koji je proglašen najboljim igračem finala na Pecari.

ljubotićilmz23820161

Za mnoge, Zvone je jedan od najboljih igrača ovogodišnje Lige MZ Široki Brijeg, ali jednako dobar bio je njegov suigrač Bože Vukoja, kojemu je dodijeljeno to priznanje. Njih su dvojica ne samo suigrači u ljubotićkoj momčadi, nego su donedavno zajedno igrali i u juniorima Širokoga Brijega. Bože je još tamo, dok je Zvone nakon završetka juniorskog staža prešao u stalnu širokobriješku bazu – Neretvanac iz Opuzena. I, već je tamo pružio nekoliko zapaženih igara. Nastavi li tako, nije nemoguće da se uskoro vrati na Pecaru…

– Neretvanac je mali, dobro organizirani klub, za koji igra niz bivših juniora Širokoga – Šušak, Čolak, Grbešić, Kvesić, Juričić… Dobro radimo pod palicom trenera Majkla Prolete. Čeka nas nastup u kupu, ali još ne znamo protivnika. Sad su mi misli usmjerene na nastup u Krehinu Gracu. Idemo po prvo mjesto! Nadamo se velikoj potpori naših navijača iz Ljubotića. Čujem da će nas protiv Vidova Polja “nositi” navijanje njih više od 150, rekao nam je mladi 19. godišnji Zvone Vukoja.

Marko Knezović / Vecernji.ba