Zvaršena trodnevna radionica “Upravljanje projektnim ciklusom …” u organizaciji Općina Posušje

POSUŠJE – U organizaciji Općine Posušje u protekla tri dana održane su radionice na temu Upravljanje projektnim ciklusom, Od projektne ideje do uspješnije prijave na natječaj za EU sredstva, te Kako pripremiti prijedlog projekta.

Na radionici su sudjelovali djelatnici Općine Posušje, JP Vodovod, JU Urbikom, Radija Posušje, djelatnici osnovnih i srednjih škola te Centra za socijalni rad.

opr01042016 1

Radionice su imale za cilj približiti svim sudionicima izradu projektnih prijedloga, ali i podići stručne kapacitete polaznika kroz rad na konkretnim primjerima projekta koji su dosada bili financiranih iz europskih fondova.

opr01042016 3

Poseban naglasak stavljen je na trenutno otvoreni natječaj za program prekogranične suradnje između Republike Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Crne Gore koji se financira sredstvima Europske unije na koji se Općina Posušje planira prijaviti s nekoliko kapitalnih projektnih aplikacija.

opr01042016 2

Radionice su vodile stručne konzultantice za fondove Europske unije gđa. Ivana Filipović iz Metkovića te gđa. Marijana Galić iz Sarajeva, priopćeno je iz Ureda načelnika Općine Posušje.

SirokiBrijeg.info