U nedjelju 1. studenog je svetkovina Svih Svetih. Svete mise su na Širokom Brijegu u 6.30, 8, 9.30 i 18, a u Gradu u 7 sati.

U 11 sati su svete mise na grobljima: Mekovac, Knešpolje u polju, Privalj i Turčinovići, a u 15 sati na grobljima: Sajmište, Podjela, Dobrkovići Novo groblje i Šarampovo.

U ponedjeljak 2. studenog je Dušni dan, dan molitve za vjerne mrtve. Svete mise će biti na Širokom Brijegu u 7 i 18 sati, u Gradu u 7 sati.

U 11 sati su svete mise na grobljima: Bili Brig, Trn, Podjelinak, Dobrkovići Staro groblje i Knešpolje – Zečine (kod crkve).

Sakramentalno vjenčanje najavljuju zaručnici:

• Mario Čović-Stanić, sin Mile i Kate r. Alilović iz Ljutog Doca i Marija Lovrić, kći Ivana i Mirjane r. Marić iz Knešpolja.

• Paško-Franjo Kosir, sin Vencela i Josipe r. Baran s Uzarića i Marijana Bokšić, kći Zdravka i Zdravke r. Dumančić iz Jara.

• Tomislav Soldo, sin Mladena i Mirjane r. Topić sa Širokog Brijega i Mijana Ćavar, kći Šimuna i Jozefine r. Marić iz Pologa.

U subotu 31. 10. bit će prvi krug upisa glasnika u framu, a u drugu subotu 7. 11. drugi krug. Za male glasnike (učenike 7. i 8. razreda) upis je u 12 sati, a za velike glasnike (učenike 9. razreda) u 13.30 sati ispred galerije.

Darovatelji za Crkvu i samostan:

Bože Jelić Brig 100 KM
Stipe Lončar Karlov Grad 100 KM
Anđa Ljubić + Joze Grad 100 KM
Slaven Naletilić + Jure Trn 100 KM
Obitelj Dobroslava Mandića Grad 100 KM

Od tiska imate najnovije brojeve: Glasa koncila, Katoličkog tjednika i Glasnika Srca Isusova i Marijina.

U prošlom su tjedna u našoj župi umrli:

Vlado Hrkać + Stanka iz Grada. Sprovod mu je danas u 14 sati u Dobrkovićima.
Darinka Crnjac iz Grada, opremljena. Sprovod joj je danas u 15 sati na Sajmištu.

Mise u samostanskoj crkvi Uznesenja BD Marije od 25.10. – 31.10.2020.:

Gospin-brig.info