Home Sport Nogomet Zgoditak Jurića odveo NK Široki Brijeg među osam najboljih momčadi u Kupu BiH

Zgoditak Jurića odveo NK Široki Brijeg među osam najboljih momčadi u Kupu BiH

0
Zgoditak Jurića odveo NK Široki Brijeg među osam najboljih momčadi u Kupu BiH

„Plavo-bijeli“ su se plasirali među osam najboljih momčadi u Kupu BiH. Za razliku od prvenstvenog dvoboja od prije tjedan dana u kojem je slavio Velež, u kup-dvoboju u uzbudljivoj utakmici do trijumfa je došao Široki Brijeg.

U prvom poluvremenu Velež se ispromašivao, redale su se prilike Osmića, Pršeša, Mulića i Vehabovića, ali nijedan od njih nije uspio zatresti mrežu Širokog.

Kazna je domaćine stigla u 40. minuti. Jurilj je istrčao kontranapad, njegov šut iskosa odbio je Bogdanović, a na loptu natrčao Stipe Jurić i bez poteškoća pogodio za 0:1.

Dvije minute kasnije moglo je biti 0:2. Stipe Jurić je pobjegao odbrani Veleža nakon sjajnog pasa Ćorića, ali je Bogdanović spasio Velež u situaciji jedan na jedan.

Velež je napadački krenuo i u drugi dio, veliku prigodu imao je Mulić, no Miškić je bio nesvladiv. Nakon toga u odličnoj situaciji bio je i Cvijanović, ali Miškić je još jednom potvrdio epitet junaka ovog susreta.

STRIJELAC: 0-1 S. Jurić (39).

VELEŽ: Bogdanović, Bihorac, Čivić, Ćosić, Ferreyra (Radović), Osmić (Zvonić), Pršeš (Brandao), Ovčina (Cvijanović), Vehabović (Anđušić), Radovac, Mulić.

ŠIROKI BRIJEG: Miškić, Radeljić, Medić, Grgić, Ćorić, Stanić, S. Jurić (Pervan), M. Jurić, Jurilj (Obšivač), Vukoja (Ikić), Jović (Angelov).

Nk Široki Brijeg