Drage moje Hrvatice i Hrvati, zahvaljujem Vam na ukazanom povjerenju i što ste shvatili da boj za izgradnju nacionalne hrvatske države i konsolidaciju jedinstvenog nacionalnog bića još traje.

Posebno zahvaljujem mom izbornom stožeru i ljudima s liste koji su iznijeli veliki operativni teret, jer pobjeda uvijek pripada onima koji su se borili u areni. Oduševio me patriotizam i oduševljenje i znanje mladih ljudi koji su se dobrovoljno uključili u ovaj projekt.

Uspjeli smo zajedno nokautirati našeg protivnika i prvi put uzeti jedan od tri mandata onima koji su imali eskluzivu u posljednjih 26 godina da Vas zastupaju u HR Saboru.

Misija je uspjela unatoč nezapamćenom specijalnom informatičkom ratu režimskih medija protiv mene i mojih najbližih suradnika s ciljem da umanje šanse za naš uspjeh.

Specijalni informatički rat protiv nas je išao u dva pravca.

Prvi pravac djelovanja je što su svi tiskani i elektronički režimski mediji apsolutno ignorirali moju kampanju, osim kad je trebalo objaviti zbunjujuće laži i dezinformacije.
Drugi pravac djelovanja je brutalna objava perfidnih laži i obmana.

Evo kronologije tih gnjusnih laži…

– Glasnović je na listi HSP-a…

– Glasnović je na listi HDZ-a RH br. 4….

– HDZ 1990, Hrvatski savez HKDU-Hrast, HSP…obmanuli javnost…

– Glasnović pucao sam sebi u koljeno…

– Ilija Cvitanović i Pero Barbarić rade generalu iza leđa…

Ova zadnja dezinformacija je najopasnija i najlukavija i mogla je za nas biti najpogubnija jer su je režimski mediji objavili na oba dana izborne šutnje – subota i nedjelja.

Cilj ovog zadnjeg pokušaja (jer đavao se nikad ne umara i njegove sluge) je da gosp. Iliju Cvitanovića i Peru Barbarića, moje dvije ključne operativne osobe u našoj izbornoj kampanji diskreditiraju u očima javnosti i da smanje njihov utjecaj kao i uspjeh za nadolazeće općinske izbore – jer ovdje bitka još traje.

Budite hrabri! Tražite uvijek jasnu spoznaju stvarnosti onakvu kakva je ona uistinu. Nedajte da Vam ukradu najviši oblik slobode, a to je sloboda mišljenja. Birajte uvijek teži put jer on vodi u istinsku radost i pobjedu.

Bog i Hrvati!
Vaš general Željko Glasnović!