ZDENKO GRBAVAC: U susretu protiv Dervente igramo za publiku

LJUBUŠKI – Nakon uspješno apsolvirane utakmice u prošlom 17. kolu, u Derventi, rukometaši Izviđača ovog vikenda, u sklopu 18. kola Premijer lige, na domaćem parketu, dočekuju rukometaše Slobode Solane iz Tuzle. Prilika je to „Skautima“ da dođu do nove pobjede i tako zadrže vodeću poziciju na tablici Premijer lige.

Rukometaši Izviđača svakodnevno vrijedno treniraju i, kako kažu, spremno dočekuju subotnju utakmicu, poštujući protivnika, poručuju da na bodove u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom nitko ne računa.

Uz dužno poštovanje prema rukometašima Slobode, mislim da moja momčad ne bi trebala imati problema u sutrašnjoj utakmici. Imam slatkih briga, kako odabrati prvih šesnaest igrača, jer su svi zdravi i spremni za igru. Mogu poručiti da sutra igramo za publiku i koristim priliku da pozovem sve ljubitelje rukometa da sutra dođu u Gradsku športsku dvoranu i uživaju u lijepoj i atraktivnoj rukometnoj predstavi, poručio je trener Izviđača Zdenko Grbavac.

Utakmica između rukometaša Izviđača i Slobode Solane igra se u subotu, 13.02.2016. godine u Gradskoj športskoj dvorani s početkom u 19,00 sati.

Pozivamo sve ljubitelje rukometa da u subotu dođu u Gradsku športsku dvoranu i fer i sportskim navijanjem pomognu našim rukometašima da ostvari pobjedi u ovom susretu.

Izvidjac.com