Vjerni navijači NK Širokog Brijega – “Škripari”, pokazali su po ko zna koji put “zaštitnicima” zločina u njihovom gradu kako neće proći sve samo tako skriveno.

Dosta je bilo šutnje i maltretiranja prema običnom narodu koji je sve ove godine bio konstantno potlačen od određene “elite” Velikih Rvatina.

Zapališ baklju policija se diže, a za zlatnu mladež istina se briše

Poruka koja je poslana upravo tim Rvatinama za vrijeme nogometne utakmice Širokog Brijega i Zenice, simbolično ili sasvim slučajno daje do znanja kako bi neki uskoro trebali otići za Zenicu u njihovu kazneno popravnu ustavu.

Tim simboličnim isticanjem transparenta na kojemu pišu riječi “Zapališ baklju policija se diže, a za zlatnu mladež istina se briše”, nema potrebe puno objašnjavati što znači, nego samo reći – Svi smo mi Mile Soldo!

skripari20112016

Političke elite u tebe se sad kunu, dok sinovi tvoji u Haagu trunu

Druga parola koju također nema potrebe puno pojašnjavati. Sve te Velike Rvatine koje se ovih dana kunu u Herceg-Bosnu, prije 25 godina su imali sasvim drugu priču o toj Herceg-Bosni.

Sada ti isti likovi u tom političkom i “elitnom” društvu su poštenjačine, dobročinitelji i zaštitnici naroda “svoga”, a mi svi budale!

Bravo za naše Škripare kojima nije teško u par riječi reći javno neke stvari!

NARODE, PROBUDI SE!

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info