Home Vijesti Politika Zajedničkom sjednicom Gradskih odbora Mladeži HDZ BiH Široki Brijeg i Mostar potvrđena odlična suradnja

Zajedničkom sjednicom Gradskih odbora Mladeži HDZ BiH Široki Brijeg i Mostar potvrđena odlična suradnja

0
Zajedničkom sjednicom Gradskih odbora Mladeži HDZ BiH Široki Brijeg i Mostar potvrđena odlična suradnja

ŠIROKI BRIJEG – Gradski odbori Mladeži HDZ BiH Mostar i Široki Brijeg održali su zajedničku sjednicu na kojoj je još jednom potvrđena odlična suradnja ove dvije najveće gradske organizacije Mladeži HDZ BiH. Na sjednici održanoj u Širokom Brijegu razgovaralo se o zajedničkim projektima koji će se realizirati u narednom vremenu.

Predsjednik GO Mladeži HDZ BiH Široki Brijeg Toni Galić i predsjednik GO Mladeži HDZ BiH Mostar Marko Zovko predstavili su aktivnosti organizacija koje vode kao i događaje u kojima članovi ova dva gradska odbora aktivno sudjeluju. Posebnu pozornost posvetili su 26. obljetnici zaustavljanja tenkova JNA u Pologu koja će se prigodnim događajima od 6. do 9. svibnja obilježiti u Pologu i Širokom Brijegu te su pozvali članstvo i cjelokupnu javnost da se odazovu na ovu obljetnicu kako bi se još jednom naglasila važnost ovog povijesnog događaja. Također je istaknuto kako sadašnji i bivši članovi ova dva odbora obnašaju pozicije u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti na svim razinama, što je još jedan pokazatelj kvalitetnog rada.

O dugogodišnjoj uspješnoj suradnji širokobriješke i mostarske Mladeži posebice su govorili predsjednik Županijskog odbora Mladeži HDZ BiH Županije Zapadnohercegovačke Stjepan Marić i član ovog županijskog odbora i predsjednik Mladeži HDZ BiH u dva prethodna mandata Vedran Kožul. Istaknuto je kako u Širokom Brijegu i Mostaru Hrvatska demokratska zajednica Bosne i Hercegovine ima najviše glasača te kako ove dvije organizacije brojčano čine više od polovice ukupnog članstva Mladeži HDZ BiH što je, bez sumnje, i rezultat dugogodišnjeg kontinuiranog rada ovih gradskih organizacija.

Svi sudionici zajedničke sjednice složili su se kako suradnja ova dva odbora može biti primjer svima i kako ista ruši stereotipe, posebice kada je u pitanju odnos Mostara i Širokog Brijega. U opuštenoj atmosferi dotaknulo se i pitanje najvažnije sporedne stvari na svijetu, nogometa, sa željom sudionika da HŠK Zrinjski osvoji Premijer ligu, a NK Široki Brijeg Kup Bosne i Hercegovine -priopćeno je iz GO Mladeži HDZ BiH Široki Brijeg.

SirokiBrijeg.info