U utakmici 13. kola PPD Zagreb je na kraju ipak uvjerljivo svladao Izviđač CO rezultatom 34:29, poluvrijeme 15:13. Skauti su krenuli čvrsto od prve minute unatoč tome što je Zagreb utakmicu otvorio serijom 4:1 i bilo je jasno kako će Zagreb morati odigrati kvalitetnu utakmicu kako bi došao do bodova.

Nevjerojatan je u redovima domaćina, u prvom dijelu, bio Ivan Stevanović sa čak 11 obrana, od čega 2 sedmerca i nekoliko polu-kontri. Napadački dobra partija Šebetića, u prvih 30 minuta uz 5 pogodaka dok je kod Izviđača najefikasniji sa 5 pogodaka bio Josip Šarac uz važnu ulogu u obrani, koja je u prvom dijelu najzaslužnija što je na semaforu bilo tek 2 pogotka razlike.

Izviđač je dobro otvorio drugi dio, pokretljivo u 5-1 obrani koju je predvodio Miličević. Ipak, duža klupa Zagrebaša i sjajna partija Igora Vujića, koji je utakmicu završio sa 7 pogodaka, uz čak 5 asistencija, presudili su gostima koje je predvodio sjajni Josip Šarac sa 7 pogodaka, te Kristijan Jarak sa 5. U redovima Zagreba pored Vujića dobro je odigrao i Luka Šebetić sa 7 pogodaka kao i sjajni Ivan Stevanović koji je utakmicu završio sa 15 obrana.

RK PPD Zagreb – RK Izviđač Central Osiguranje 34:29 (15:13)

RK ZAGREB: Stevanović (15 obrana, 2 sedmerca), Jović, Ereš 2, Vujić 7, Kontrec, Vori 6, Šprem, Cingesar 6, Šebetić 7, Horvat 2, J. Valčić 2, Jotić 1, T. Valčić, Mandalinić, Miklavčić, 1, Markovski.
Trener: Silvio Ivandija

RK IZVIĐAČ CO: Kvesić (3 obrane), Ereš (2 obrane), Grbavac (2 obrane), Miličević 2, Grgić, Mandić 2, Marković, Čutura 4, Jarak 5, Šarac 7, A. Grbavac 3, Primorac, J. Grbavac, Čirjak, M. Pavlak 2, Rodin 4.
Trener: Zdenko Grbavac

SEDMERCI: Zagreb 2/1, Izviđač 0/2.

ISKLJUČENJA: Zagreb 6 minuta, Izviđač 12 minuta.

Crveni karton: Tin Kontrec

Izvidjac.com