Wagner očitao bukvicu ekipi Zrinjskog pod Bijelim brijegom

Pod Bijelim brijegom “plesao” je samo – Široki Brijeg! “Na krilima” neuništivog Wagnera, koji je konačno startao od prve minute, “Plavo-bijeli” su u prvoj utakmici četvrtzavršnice Kupa BiH slavili s 2:0 protiv Zrinjskog i tako stekli veliku prednost pred uzvrat na Pecari 15. ožujka.

“Plavo-bijeli” su u najavama ove utakmice mudro ulogu favorita prepustili Zrinjskom da bi onda na travnjaku odigrali tako da je domaćin ostao šokiran. Na prvi zgoditak čekalo se svega 19 minuta, Wagner je odlično utrčao na Markovićevu dubinsku loptu i s desetak metara s desne strane pogodio malu mrežicu suprotnog kuta gola Zrinjskog. Dvadesetak minuta kasnije ponovno se ukazao – Wagner! Široki je opasan iz prekida, a Wagner nenadmašan u osjećaju kamo će lopta nakon skoka “buketa” igrača. Kapetan je ostao sam, nečuvan na drugoj vratnici i s tri-četiri metra proslijedio loptu u mrežu Vasilja za 2:0.

Velika pobjeda u Mostaru protiv aktualnog prvaka i vodeće momčadi Premier lige BiH, koja Širokom Brijegu otvara širom vrata plasmanu među četiri najbolje momčadi u Kupu BiH.

STRIJELCI: 0:1 Wagner (19), 0:2 Wagner (38).

ZRINJSKI: Vasilj, Blaić, Tomić, Jović, Todorović, Mešanović, Petrak, Jakovljević, Katanec, Kukoč, Bilbija. Trener: Barbarić.

ŠIROKI BRIJEG: Bilobrk, Barišić, Ćorić, Zlomislić, Čabraja, Wagner, Ćorluka, Sesar, Bralić, Marina, Marković. Trener: Sablić

NK Široki Brijeg