Vozio u suprotnom smijeru, udario u drugo vozilo kraj zgrade policije u Širokom Brijegu i pokušao pobjeći

U utorak oko 17 sati u Širokom Brijegu se na magistralnoj cesti M6.1 Široki Brijeg – Mostar dogodila prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila.

Kako javlja portal Jabuka.tv, u prometnoj nesreći kod zgrade MUP-a ŽZH sudjelovali su osobni automobili marke Volkswagen Passat i Vokswagen Golf II.

Kako se neslužbeno doznaje, glavni krivac za ovu nesreću je alkohol.

Suvozačica u automobilu VW Passat za portal Jabuka.tv, otkrila je da je vozač Golfa dugo vozio lijevom, odnosno suprotnom prometnom trakom, a nakon sudara pokušao je i pobjeći.

“Sva je sreća da je moja majka vozila vrlo sporo i na vrijeme je sirenom vozača iz suprotnoga smjera počela upozoravati. Ovaj je reagirao, ali je već bilo prekasno te su se naši automobili sudarili. Vozač Golfa pokušao je pobjeći, ali sam ga trčeći sustigla i zaustavila nakon 20-ak metara”, rekla je za portal Jabuka.tv suvozačica iz Passata.

Na svu sreću, ova prometna nezgoda prošla je bez ozlijeđenih osoba te ekipe hitne medicinske pomoći nisu intervenirale.

Očevid su obavili policijski pripadnici PU Široki Brijeg, a za vrijeme očevida promet je magistralnom cestom bio u potpunosti obustavljen te se odvijao sporednim cestovnim pravcima.

Jabuka.tv