Karate klub Široki Brijeg osnovan je 23.7.2008. godine. Klub je kroz protekle godine iznjedrio nekoliko reprezentativaca te reprezentativki RH.

Među njima su: Braća Anđelo i Ivan Kvesić danas okosnice Seniorske reprezentacije Hrvatske, Petra Zeljko kadetska reprezentativaka te aktualna viceprvakinja Hrvatske, Robert Šaravanja, Marko Buhač, Goran Hrkać…

Treneri koji stoje iza ovih rezultata kluba su: Danijel Vučić, Marko Miloš, Goran Hrkać, Robert Šaravanja te današnji glavni trener kluba Marin Hrkać.

Klub iz godine u godinu bilježi sve bolje rezultate i sve je više prepoznatljiv, kako na državnim tako i na ostalim natjecanjima diljem Europe. Na izboru za najbolje sportaše Širokog Brijega u 2016. godini, okrunili su se titulom “NAUSPJEŠNIJA MOMČAD


Ovog petka (02.06.2017.) u dvorani Pecara održano je drugo polaganje, za žuti, crveni, zeleni, plavi i ljubičasti pojas, na kojem smo i mi nazočili kako bi javnosti prezentirali što i koje tehnike su polaznici naučili za završetak ove uspješne sezone za ovaj klub, koji je ujedno i najušpjesniji u Širokom Brijegu

Na polaganju su prisustvovalo 33 člana. Svi su uspješno položili za svoje pojaseve a nijanse su odlučivale tko će odnijeti ove godine titulu najuspješnijih.

A najuspješniji su bili za žuti pojas Iva Marija Pavković, za crveni Laura Zelenika, zeleni Gordana Galić, plavi Lukas Lovrić i za ljubičasti Anamaria Skoko. Članovi komisije su bili Marin Hrkać, Robert Šaravanja, Goran Hrkać, Ivan Kvesić i Marko Miloš. Na polaganju su prisustovali predsjednik kluba Predrag Naletilić i tajnik kluba Stipe Kvesić.

FOTO GALERIJA Facebook stranice portala SirokiBrijeg.info;

FOTO: Mili Marušić

Posted by SirokiBrijeg.info on 5. lipnja 2017

Spomenimo i to kako je prvo polaganje održano prije 20-ak dana za narančaste pojaseve, a titule najuspješnijih su uzeli Iva Marić i Viktor Kvesić.

A sada uživajte u majstorijama polaznika Karate kluba Široki Brijeg:

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info