FOTO: Mili Marušić

U Prvoj osnovnoj školi Široki Brijeg ovog perka se održao Dan škole i njezin 41. rođendan.

Pred mnogobrojnim uvaženim gostima i bivšim i sadašnjim nastavnicima, učiteljima i učenicima održana je priredba u kojoj su se učenici i njihovi nastavnici pjesmom, recitacijom te igrokazom dotaknuli godišnjice škole kao i mnogih drugih aktualnih tema.

Pozdravni govor uputio je ravnatelj Miroslav Hrkać. ”Prvi put nagrađujemo generaciju devetih razreda pa bih svim „devetašima“ zaželio sve najbolje u budućem školovanju. Zahvalio bih i čestitao našim učenicima koji su sudjelovali na školskim i županijskim natjecanjima iz matematike, hrvatskog jezika, likovne kulture te Županijskim sportskim igrama gdje su ostvarili zapažene rezultate. Također, čestitao bih svim učenicima koji ostvaruju izvrsne rezultate u svojim sportskim klubovima u izvannastavnoj aktivnosti i na taj način uspješno promoviraju našu školu i grad”, kazao je, između ostaloga, u svom pozdravnom govoru ravnatelj Prve osnovne škole Miroslav Hrkać.

U programu su sudjelovali i učenici Odjela za djecu s posebnim potrebama, čiji je nastup, kao i obično, izazvao najviše oduševljenja.

VIŠE FOTOGRAFIJA na facebook stranici portala SirokiBrijeg.info

Ravnatelj i razrednici uručili su knjige s posvetama učenicima završnih razreda koji su sve razrede završili s odličnim uspjehom, a posebno su nagrađeni učenici koji su imali sve predmete zaključene s ocjenom odličan. Učenicom generacije proglašena je Marija Perković iz 9.a.

Program se također odvijao i na sportskim terenima gdje su se održale finalne utakmice. Nadamo se da će i današnji Dan škole ostati u lijepom sjećanju svima nazočnima te da ćemo se vidjeti i sljedeće godine, poručili su na kraju.

Grad Široki Brijeg