Home Sport Nogomet VIDEO: Zgoditak Domagoja Marušića o kojemu će se dugo pričati!

VIDEO: Zgoditak Domagoja Marušića o kojemu će se dugo pričati!

0
VIDEO: Zgoditak Domagoja Marušića o kojemu će se dugo pričati!

O njemu se već dosta zna u nogometnim krugovima. Brojni osvojeni pehari, dugogodišnji je kapetan i rekorder BiH u postizanju zgoditaka za mlađe kategorije u dresu NK Širokog Brijeg. U mlađim uzrastima bio je reprezentativac Hrvatske, a kasnije BiH.

Sredinom lipnja 2018. godine priključio se prvoj momčadi NK Široki Brijeg, a od ove sezone kao posudba s Pecare brani boje Neretvanca iz Opuzena u 3. HNL.

A da ih uistinu brani, pokazuje i rezultat i njegova igra na terenu. Iako je tek 4. kolo, Domagoj Marušić ima već 3 upisana zgoditka, a osim toga, u posljednjem susretu protiv Vodica na terenu je napravio pravi “dar-mar” za jedan od najljepših zgoditaka u stilu najboljih svjetskih nogometaša!

Na samom početku susreta protiv Vodica, točnije u 11. minuti na rubu svog šesnaesterca prima loptu i kreće prema suparničkom golu. Jedan po jedan dolaze prema njemu kako bi mu oduzeli loptu jer su uvidjeli njegov naum, ali on je samo prošao kraj njih kao da su “čunjevi” i šprintom od 80-ak metara postiže zgoditak o kojemu će se zasigurno još dugo pričati. Osim ovog zgoditka još je jedan dao u 60. minuti iz jedanaesterca, da bi na kraju njegova ekipa slavila konačnim rezultatom 3:0.

U ostalom, pogledajte sami ovu majstoriju:

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info