VIDEO: Žene koje imaju karijeru i koje su temelj društva, predstavile se u Širokom Brijegu!

Ovog utorka, 22.listopada. u Narodnoj knjižnici u Širokom Brijegu održana je zanimljiva tribina “Žene su temelj društva” u organizaciji Povjerenstva za ravnopravnost spolova Gradskog vijeća Širokog Brijega.

Samom događaju nazočio je i sve prisutne svojim zanimljivim i nadahnjujućim govorom pozdravio gradonačelnik Miro Kraljević, koji je ovom događaju dao podršku kao i podršku svim ženama u svim poljima “borbe”.

Nazočne gošće, Nada Dalipagić – odvjetnica, Ivana Bunoza – predsjednica UO Udruženja poslovnih žena u BiH, Sanja Bošnjak – osnivačica SABOS JEWERLY, Daniela Marić – voditeljica pravnog odjela SPARK, Zora Mikulić – predsjednica Udruge osoba s invaliditetom ŽZH i Radmila Jurčić – izvršna direktorica BP OKTAN, govorile su nazočnima o svom poslu, uspjehu, i problemima s kojima su se susretale kroz karijeru. Iako su još u najavi bile Maja Perić – osnivačica brenda MY LOVELY BAG i Daniela Škegro – kantautorica, pjesnikinja i kolumnistica koji iz opravdanih razloga nisu mogli nazočiti događaju.

Što su ove uspješne žene kazale o sebi i svojoj karijeri, pogledajte i poslušajte u video prilozima portala SirokiBrijeg.info:

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info