Home IZDVOJENO VIDEO: Zašto Anti Begiću mentori ne dozvoljavaju sučeljavanje sa Blagom Petricem?

VIDEO: Zašto Anti Begiću mentori ne dozvoljavaju sučeljavanje sa Blagom Petricem?

0
VIDEO: Zašto Anti Begiću mentori ne dozvoljavaju sučeljavanje sa Blagom Petricem?

Neovisni kandidat za načelnika općine Posušje Blago Petric posljednjih dana putem medija poziva svoga protukandidata Antu Begića iz HDZ-a BiH na javno sučeljavanje, no pomoćnik u ministarstvu gospodarstva Županije Zapadnohercegovačke izbjegava izaći na megdan iskusnijem Petricu. Stoga smo odlučili intervjuirati Blagu Petrica, inače vijećnika iz redova HSP-a BiH u aktualnom sazivu općinskog vijeća Posušje, te pokušati dobiti njegovo mišljenje zašto ga Begić izbjegava, odnosno u širokom luku zaobilazi.

“Svoga protukandidata poznajem duži niz godina i mogu reći da on nije svoj čovjek, nego marioneta svojih mentora. Oni mu sigurno nisu dopustili pojavljivanje na sučeljavanju kontra mene, jer znaju da bi istina došla na svjetlo dana kod građana Posušja i njima to naravno smeta”, kazao je u ekskluzivnom razgovoru za SirokiBrijeg.info neovisni kandidat Blago Petric.

On je u razgovoru za naš portal spomenuo kako su se zadnjih godina u javnim poduzećima na području općine Posušje zapošljavali podobni, uglavnom bliski srodnici onih koji vedre i oblače u ovoj općini, a mahom su iz HDZ-a BiH.

“Na takav način je i ministar gospodarstva Dario Sesar doveo svoga rođaka Antu Begića, postavio ga na mjesto šefa turističke zajednice a kako je stručno on vodio turističku zajednicu dovoljno je reći da je istu uspio ugasiti”, podsjeća Blago Petric.

Blago Petric imenom i prezimenom proziva Begićeve mentore, a o svemu detaljnije gledajte i čitajte narednih dana na portalu SirokiBrijeg.info.

Ana Kvesić / SirokiBrijeg.info