Home Ostale rubrike Auto - Moto VIDEO: “Veselo veče” na prometnicama Širokog Brijega i Ljubuškog uz “Slučajeve X”!

VIDEO: “Veselo veče” na prometnicama Širokog Brijega i Ljubuškog uz “Slučajeve X”!

0
VIDEO: “Veselo veče” na prometnicama Širokog Brijega i Ljubuškog uz “Slučajeve X”!

Ekipa magazina “Slučajevi X” boravila je u Županiji Zapadnohercegovačkoj, točnije Širokom Brijegu i Ljubuškom.

Zanimljivih scena s brojnim vozačima bilo je kao i uvjek. Žene mlađe policajce “izbacivale iz takta”, ne nošenje osobnih dokumenata, međusobno snimanje između vozača i ekipe “Slučajevi X”, zbunjujući alkotesti i isključivanja iz prometa. Osim pijanih vozača tu je bilo i pijanih vozačica kojima bi i muška populacija zavidila na alkoholu u krvi…

Policajci su više-manje profesionalno pred kamera svoj posao odradili, predstavili opremu kojom raspolažu, čovjek bi rekao kako nam nitko nije ravna po njihovu profesionalizmu i obučenosti u radu, komunikaciji, kontroli vozila i vozača. Bilo je i onih policajaca koji nisu znali kako se nosi zaštitna maska, dok su recimo u Širokom Brijegu ju nosili a u Ljubuškom kako ko. Ali to i nije toliko ni važno jer dobro je da i mogu disati svu smjenu s “pelenama” koje su im utrapili da ih nose kao zaštitu.

Doznali smo gdje se nalaze kamere i da je zabilježeno tko je ”pokupio” rasvjetni stup u centru Širokog Brijega. Sporedne ceste nisu baš sigurne za izbjegavanje policijskih punktova jer se i one dobro kontroliraju!

Osim prometne policije na terenu bili su i pripadnici kriminalističke policije, a angažirane su bile i ekipe Specijalne policije MUP-a ŽZH, te presretač.

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.