Dragi čitatelji pokušajte jednom gledati dokle vam pogled seže, a ne u okviru svoje sjene ili onih koji prisilno ograničavaju vaše mogućnosti zapažanja! Razmišljajte racionalno i zapitajte se kuda vodi ovo ludilo!

Prošle godine u ovo vrijeme istaknuti članovi krizni stožera obje županije širili su i nametali histeriju i mjere obrane od ospica!!! Ove godine na istaknutim funkcijama šire histeriju i predlažu mjere obrane od COVIDA 19. Na jesen ih možete vidjeti ponovno na istaknutim funkcijama i nametanju OBAVEZNOG cijepljenja!

Budući da sami ne žele ili ne znaju odgovoriti na pitanja koja su im upućena, sve odgovore koji nas zanimaju tražimo u izjavama vrhunskih svjetskih liječnika i stručnjaka!

On line, pa to je sad “in” kao i liječenje i obrazovanje.

Strah od corona virusa ući će u povijest kao jedna od najvećih prevara za manipulaciju ekonomijom, suzbijanje neposlušnih i nametanje OBAVEZNOG lijeka – istaknuto je dr. Shiva.

Dr.Shiva istaknuti je liječnik, istraživač, koji je u svojoj 14. godini izumio i postao vlasnik prava za e-mail, a gostovao je na američkoj televiziji.

Ljudi Ostanite doma, pogledajte ovaj video i obećajte sebi da će te ujutro pogledati do krajnje točke svojih vidika!

Ne uskraćujte sebi pravo na istinu, bez cenzure!!!

Ana Kvesić / SirokiBrijeg.info