FOTO: Mili Marušić

Kao “Fenix iz Sokola” nakon samoizolacije od 14 dana, daleko od radoznalih pogleda, gdje je u kućići na jednom proplanku dane provodio čitajući raznorazne knjige i na društvenim mrežama dogovarao s državnim čelnicima kako da nam život učini ljepšim, napokon se u javnosti pojavio i to u svom rodnom gradu Širokom Brijegu, održao sastanak sa Županijskim stožerom civilne zaštite ŽZH oko aktualne pandemijske situacije.

Nakon sastanka, zajedno sa svojim stranačkim drugovima prošetao je do novinara koji su iščekivali novosti vezane za koronavirus u ŽZH, ali na kraju je sve nekako ispalo kao početak izborne kampanje jer je naš dragi dobročinitelj akademik i predsjednik svih predsjednika čelnih pozicija ŽZH dr. Dragan Čović imao puno toga za kazati i odgovoriti na brojna aktualna politička i ekonomska pitanja, a dok su mnogi ostali zakinuti za odgovore vezano za trenutnu epidemiološku situaciju na području ŽZH jer su se članovi stožera civilne zaštite ŽZH dobro oznojili ispod rukavica i maski koje su na licima imali. Tako da je predsjednik stožera civilne zaštite ŽZH Zdenko Ćosić malo ubrzao sve ovo i da nismo mogli doznati više detalja što se tiče priča o virusu COVID-19 i nekim nejasnoćama koje bi okupljenim medijima pojasnili, a tako i mi Vama to prezentirali.

No dobro, akademik i njegova gledišta na aktualnu političku situaciju i uspješan posao povrataka Aluminija Mostar u život u ovim vremenima pokazuju kako ipak postoji “svjetlo na kraju tunela” i da nemamo Dragana Čovića, tu gdje ga imamo. Život nam ne bi imao nikakvog smisla!

A sada pogledajte i poslušajte Urbi et Orbi od COVID-19, predsjednika svih predsjednika čelnih pozicija ŽZH dr. Dragana Čovića.

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info