VIDEO: Unatoč uvjetima, uspješno održan 4. po redu Cheerleading i performance cheer kamp u Širokom Brijegu

U organizaciji Hrvatskog cheerleading kluba Široki, održan je 4. po redu Cheerleading i performance cheer kamp.

Dvodnevni kamp je obuka za sve cheerleading i performance cheer sportaše i jedina je obuka za ovaj sport u Bosni i Hercegovini zbog čega svake godine bude preko 200 sudionika.

Nažalost zbog pandemije i mjera stožera civilne zaštite ove godine uveliko je smanjen broj sudionika na kampu, ali isti nije ništa manje zabavan.

Na kampu su sa mladim sportašima radila tri gostujuća trenera iz Zenice te domaća trenerica iz Širokog Brijega. Osvajačica srebrene medalje na Svjetskom cheerleading prvenstvu te sadašnja trenerica Reprezentacije Slovenije Vanja Potočnik koja već godinama trenira sa sportašima iz BiH upravo na ovom kampu zbog problema oko prelaska granice ( zbog pandemije ) ove godine nije mogla sudjelovati, ali se javila preko video poziva sportašima na kampu. U pauzama između treninga sportaši su imali razgovor na temu samopouzdanja koje je vodio psiholog Kristijan Kraljević, a mlada šminkerica Lucija Jelić je sportašicama prenijela znanje o šminkanju.

Za najbolji trud po izboru trenera nagrade su osvojile Katarina Jelić – članica posebne ekipe HCK Široki, Mija Šušak – članica kadeta HCK Široki, te Valentina Kraljević – članica juniorske ekipe HCK Široki.

Nažalost pandemija nam je otkazala skoro sva natjecanja u 2020. godini i drago nam je da smo uspjeli organizirati kamp najviše radi sportaša koji su jedva dočekali neki događaj i druženje. Upravo zbog toga što su otkazana natjecanja upisi u klub još su otvoreni jer smo u mogućnosti pripremiti i sportaše koji se kasnije pridružuju za prvo iduće natjecanje. Svi zainteresirani informacije mogu dobiti na broj 063 093 300, poručili su iz HCK Široki.

Prije mjesec dana Hrvatski cheerleading klub Široki pokrenuo je svoju sportsku emisiju pod nazivom Izgovori ne čine šampione na svom YouTube kanalu HCK Široki. Upravo u četvrtoj epizodi prikazan je 4. Cheerleading i performance cheer kamp 2020.

SirokiBrijeg.info