Home Sport Nogomet VIDEO: Tri prekida utakmice, dva gola u mreži Borca

VIDEO: Tri prekida utakmice, dva gola u mreži Borca

0
VIDEO: Tri prekida utakmice, dva gola u mreži Borca

Nogometaši Širokog Brijega slavili su s 2:0 protiv banjalučkog Borca u susretu sedmog kola Premijer lige BiH igranom na stadionu Pecara.

Utakmica je u tri navrata bila prekidana zbog nevremena i nestanka električne energije. U prvom poluvremenu su bila dva prekida jer su reflektori radili smanjenim kapacitetom dok je sredinom drugog dijela u potpunosti nestalo električne energije na stadionu te je prekid trajao više od 15 minuta.

Široki je u vodstvo došao u 23. minuti kada je Dino Ćorić sjajno lobovao vratara Avdukića te se s tim rezultatom otišlo na odmor.

U 65. minuti Dujaković je srušio Menala u kaznenom prostoru te je sudac Mujić pokazao na ”bijelu točku”. I upravo u tom trenutku Pecara je utonula u mrak. Nakon što je upaljen agregat utakmica se mogla nastaviti te je siguran iz jedanaesterca u 79. minuti bio Dejan Čabraja.

Do kraja susreta ”nebo se otvorilo” iznad Pecare te su uvjeti za igru bili jako loši, a sudac Mujkić produžio je zbog tih razloga utakmicu samo dvije minute.

Klub navijača Škripari je na ovom susretu proslavio 21 godinu od osnutka, a igrači su im prije utakmice poklonili majice koje su nosili prilikom izlaska.

Bljesak.info