VIDEO SVJEDOČANSTVO: Kako je Ivana uz pomoć zajednice Cenacolo izašla “iz tame u svijetlo”!

Prvo svjedočanstvo koje smo Vam prikazali, bilo je od Marka, štičenika zajednice Cenacolo iz Međugorja.

Marko je na početku svoga govora predstavio život u zajednici, a nakon toga opisao svoj početak ovisnosti o drogama, ulazak u zajednicu, oporavak i pobjedu nad tom pošasti.

VIDEO SVJEDOČANSTVO: Marko iz zajednice Cenacolo svjedočio u Širokom Brijegu svoj izlazak iz “pakla droge”!

Podsjetimo kako je zajednicu “Cenacolo” utemeljila talijanska časna sestra Elvira Petrozzi 1983. godine, kako bi mnogim mladima koji su “zaglibili u vremenu” i gdje su upali u očaj, razočaranje, razne vrste ovisnosti koje su njihove živote doveli do same “provalije”, ali časna sestra Elvira je imala rješenje i odgovor koje će se kasnije pokazati kao najučinkovitiji “alat” za njihove probleme, a to je život u zajednici kroz pružanje Božje ljubavi.

Portal SirokiBrijeg.info i MTV.ba, donose Vam sada svjedočanstvo Ivane, koja je također jedna od štićenica nevedene zajednice, a koja je također poput Marka imala problem sa ovisnošću od droge, i koja je na vrijeme shvatila da ipak treba potražiti pomoć te uspjela uz ovu ustanovu pronaći put “iz tame u svijetlo”!

NAPOMENA: Iduće svjedočanstvo od Petra donosimo već u nedjelju jutro na portalu MTV.ba, dok dan kasnije ćete ga moći pronaći na portalu SirokiBrijeg.info.

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info