VIDEO: Spremi i odmorni nogometaši Širokog Brijega dočekuju Sarajevo

Na Pecari je sve spremno za uzvratni susret finala Kupa BiH Široki Brijeg – Sarajevo (srijeda, 20 sati). Dakako, uz želju za odličnom utakmicom pred punim tribinama i, na kraju, velikom feštom.

„Naš cilj je od samog početka trofej. Igramo pred našim navijačima, uvjeren sam u veliku potporu i da ćemo mi biti ti koji će na kraju slaviti“, kazao je na konferenciji za novinare šef stručnog stožera Goran Sablić.

On je najavio i „još bolji Široki Brijeg nego u prvoj utakmici u Sarajevu“, koju su „Plavo-bijeli riješili u svoju korist s 1:0. Kada je, pak, riječ o rivalu, istaknuo je da, s obzirom na rezultat iz prve utakmice, očekuje otvorenije Sarajevo, „a ta činjenica će nama ići u prilog“.

Cijeli grad i Hercegovinu zahvatila je prava sportska euforija, a za to Sablić hvali svoje izabranike:

„Na Pecari smo u Kupu bili uvjerljivi, očekujem slično i u finalu, pa i još veći posjed i kvalitetniju predstavu. Igrači su zaslužni za euforiju koja je nastala, pobijedili smo u Kupu najkvalitetnije protivnike. Sutra je njihov dan, neka samo emocije stave na stranu i fokusiraju se na izvedbu“.

Široki Brijeg, zaključio je strateg „Plavo-bijelih“, u uzvratu neće braniti prednost iz prvog dvoboja, naprotiv. „Želimo maksimalno pritisnuti protivnika i dominirati utakmicom“, poručio je Sablić.

U konkurenciju za najboljih 11 vraćaju se Wagner i Ćorić, a za sastav zbog kartona neće konkurirati Menalo i Marina.

Pozivaju se navijači da dođu na stadion barem sat vremena ranije radi izbjegavanja gužve na ulazima, te da dođu u klupskim bojama (plava ili bijela).

NK Široki Brijeg