VIDEO: Sedmogodišnja cheerleaderica Jelene Vranjković iz Posušja oduševila sve u “Supertalentu”

Završena je i četvrta epizoda najpopularnijeg talent showa u svijetu – ‘Supertalenta‘.

Posušje je imalo svoju predstavnicu u liku i dijelu sedmogodišnje Jelene Vranjković, koja je žiri, publiku i sve nas ispred malih ekrana oduševila svojim nastupom. Najsimpatičnija bila je Danijela koja ju je poslije završene točke jednostavno morala zagrliti.

‘Dakle, ti si najbolja cheerleadersica koju sam ja u životu vidjela’, rekla joj je poslije nastupa Danijela. Martina je Jeleni poručila da je veliko sunce! Dobila je četiri DA.

Talentirana Jelena je članica Hrvatskog plesnog kluba “Posušje”. Cheerleading Jelena trenira godinu dana te je kapetanica kadetske postave, a u 10. mjesecu u kampu cheerleadinga u BiH Jelena i njena ekipa su osvojili prvo mjesto.

Njen nastup i ples te pojava u dresu s posuškim grbom na srcu, kao i pjesma u pozadini – himna Hrvatskog športskog kluba “Posušje”, bila je najbolja moguća reklama i promocija Posušja na jednoj od najgledanijih televizijskih kuća u Hrvatskoj. Isto tako bilo je lijepo vidjeti publiku koja je bodrila Jelenu sa zastavicama općine Posušje u rukama.

Inače, Jelena je prva od dvije Posušanke koje će nastupiti u ovom showu.

POGLEDAJTE JELENIN NASTUP:

#SupertalentHR – 03.04.2016.#SupertalentHR Palac ? gore za sitnu ali dinamitnu #JelenaVranjić!

Posted by SUPERTALENT on 3. travnja 2016

Posusje.net