FOTO: Mili Marušić

Nakon dvije uvodne pobjede momčad NK Široki Brijeg ima priliku upisati nova tri boda već u utorak navečer u susjedskom derbiju na Stadion Pecara kada im u goste dolazi momčad FK Velež Mostar. U spomenuti susret domaćini ulaze s maksimalnim učinkom, a gosti s polovičnim učinkom na otvaranju sezone, ali i nakon velike pobjede u mostarskom derbiju nad HŠK Zrinjski Mostar.

O utakmici 𝟑. 𝗸𝗼𝗹𝗮 𝗺:𝘁𝗲𝗹 𝗣𝗿𝗲𝗺𝗶𝗷𝗲𝗿 𝗹𝗶𝗴𝗲 𝗕𝗶𝗛 na konferenciji za medije govorili su šef stručnog stožera NK Široki Brijeg 𝗧𝗼𝗻𝗶 𝗞𝗮𝗿𝗮𝗰̌𝗶𝗰́ i junak utakmice s Otoke 𝗔𝗹𝗲𝗻 𝗝𝘂𝗿𝗶𝗹𝗷.

„Arhivirana je utakmica na Otoci i potpuno smo koncentrirani na domaću utakmicu protiv FK Velež Mostar. U goste nam dolazi vrlo kvalitetan suparnik koji igra dopadljiv nogomet. Očekujem dobru utakmicu, spremni smo odgovoriti na sve izazove i upisati nova tri boda“, istaknuo je Karačić i zatim se osvrnuo na nedavni pripremni susret ovih dviju momčadi u Tomislavgradu.

„FK Velež Mostar je tada bio kvalitetniji suparnik, dominirali su u polju, a jedino pozitivno s naše strane u toj utakmici bio je neodlučeni ishod. Ova je utakmica je nova prilika, potpuno drukčija od spomenute, jer je i natjecateljska. Ipak, ovaj put se igra na Pecari i sigurno ćemo odigrati mnogo kvalitetnije nego tada“, dodao je šef stručnog stožera NK Široki Brijeg.

Alen Jurilj je istaknuo kako u momčadi vlada sjajna atmosfera i veliko zajedništvo te kako puni optimizma dočekuju ovu utakmicu.

„U momčadi vlada sjajna atmosfera, osjeti se veliko zajedništvo i uvodne pobjede plod su toga zajedništva. Nikoga se ne bojimo, vjerujemo u svoju kvalitetu i želimo nastaviti pobjeđivati. Velež jest kvalitetna momčad, ali bodovi će ostati na Pecari. Želimo nastaviti u započetom ritmu“, poručio je Jurilj koji nije propustio priliku „zahvaliti se šefu na ukazanom povjerenju“.

Utakmica NK Široki Brijeg – FK Velež Mostar igra se u utorak, 11. kolovoza u 19 sati uz izravan televizijski prijenos na kanalu Arena Sport TV 𝟏.

NK Široki Brijeg