VIDEO: Prvi javni nastup HCK Široki štićenika doma Marija naša nada koji su sve oduševili!

Kulturno-umjetnička društva iz Širokog Brijega šestu godinu zaredom organizirali se Božićnu priredbu malih folkloraša kojom su obilježili dolazak najradosnije kršćanskog blagdana – Božića.

Osim brojnik nastupa našim mlađih naraštaja koji su odlično svaku točku odradili, jedna ekipa je imala poseban nastup koji će ući u povijest, ne samo Širokog Brijega, nego i puno dalje od toga.

Naime štićenici doma Marija Naša Nada, imali su svoj prvi cheerleading nastup. Iako su imali svega 4 treninga do sada, ali i ta 4 treninga su bila i više nego dovoljan da ekipa spremi nastup u trajanju od minute i sve nazočne u dvorani oduševe i dobiju najveći pljesak i podršku u daljnjem radu i treniranju, jer ovo što su uspjeli u ova četiri treninga odraditi samo pokazuje koja kvaliteta će biti svaki naredni cheerleading nastup.

“Mi smo tek krenuli s treninzima, ali u domu nisu htjeli da se propusti ova priredba pa smo se maksimalno potrudili da bilo što uvježbamo i izvedemo. U ovoj grupi je 6 članova, 3 cure i 3 dečka. Nažalost pred sami nastup nam je javljeno da jedan dečko neće nastupiti zbog smrtnog slučaja u obitelji, ali ekipa se nije dala smesti. Kata je rekla da izlazi biti najbolja i onda su i ostali složili s time. Veliki uspjeh u ova 4 treninga mi je bio prvo da ih naučim da sami kleknu i ustanu se, kao što ste i vidjeli neki su to uspjeli neki ne, al kada usporedim prvi trening na kojem se nitko sam ustao nije, ovo je zaista velik uspjeh i ja sam presretna. Jednako tako je i sa koncentracijom. Bojala sam se kako će reagirati na publiku, a na kraju je ispalo da oni bodre mene pred nastup umjesto ja njih. Roditelji su oduševljeni, a ekipa kaže da jedva čekaju opet nastup” – kazala nam je trenerica Nikolina Čolak nakon ove manifestacije koja je ujedno bila i humanitarnog karaktera.

Pogledajte, Prvi javni nastup HCK Široki štićenika doma Marija naša nada:

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info