VIDEO: Prekrasna nedjelja uz 6. po redu Božićnu priredbu mlađih članova širokobrijeških kulturno-umjetničkih društava

Nedjelja, 15. prosinca u Širokom Brijegu je bila isključivo rezervirana za 6. po redu Božićnu priredbu mlađih članova širokobrijeških kulturno-umjetničkih društava.

Mali folkloraši kroz božićnu tematiku pokazali su svoje dramske, glumačke i plesne sposobnosti, te bivali nagrađivani nakon svakog nastupa dugotrajnim aplauzima u prepunoj dvorani Zavoda Svete obitelji na Puringaju.

VIŠE FOTOGRAFIJA možete pronaći na našoj službenoj Facebook stranici portala:


Iako je ulaz besplatan priredba je kao i prethodnih godina imala humanitarni karakter. Dobrovoljni prilozi vrijedni volonteri su prikupljati na ulazu u dvoranu, a sav prikupljeni novac donirati će za pomoć rada Zavoda Svete obitelji.

Već ste imali priliku pogledati fenomenalan nastup HCK Široki štićenika doma Marija naša nada, koji su nakon samo četiri održana treninga imali svoj prvi cheerleading nastup i pokazali svoj talent, a to su sve dobro nagradili gledatelji gromoglasnim pljeskom.

Osim štićenika Doma Marija naša nada, gromoglasnim pljeskom su bili nagrađeni svi koji su ovaj dan uljepšali svojim nastupom, a to se učenici Glazbene škole Široki Brijeg, te širokobriješki KUD-ovi i to: HKUD Kočerin, HKUD Biloševica, KUD Mokro, HKUD Crnašnica, HKUD Crnač, HKUD Blaćani, HKD Vrila i HKUD Jare.

A svi Vi koji ste propustili uistinu zanimljivu i lijepu priredbu naših mališana, u nastavku vam donosimo djelić atmosfere:

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info