Home IZDVOJENO VIDEO: Preko 120 tenisača i tenisečica na ITF turniru Juniors Circular u Gradu na Lištici

VIDEO: Preko 120 tenisača i tenisečica na ITF turniru Juniors Circular u Gradu na Lištici

0
VIDEO: Preko 120 tenisača i tenisečica na ITF turniru Juniors Circular u Gradu na Lištici
FOTO: Mili Marušić

Na terenima Teniskog centra “Đulić” u Širokom Brijegu od 11. – 25.01.2020. bilo je iznimno živo u sportskom smislu, a razlog tome je preko 120 tenisača iz cijele Europe koji su pohodili Grad na Lištici.

Međunarodni ITF turnir Juniors Circular – “Leda Open” za tenisače i tenisačice od 14 do 18 godina ponudio je uistinu dobru tenisku priču za sve tenisače i posjetitelje koji su mogli uživati u vrhunskim potezima ovih mladih tenisača za koje ne sumnjamo kako ćemo neke od njih uskoro pratiti pred malim ekranima.

VIŠE FOTOGRAFIJA na službenoj Facebook stranici portala SirokiBrijeg.info:

Pobjednik prvog djela tunira održanog u muškoj konkurenciji bio je Mattias Southcombe, dok su u parovima titulom pobjednika se okitili Sebastijan Dominiko i Gal Emeršić Potočnik. U ženskoj kategoriji najbolja je bila Nika Strašek , a parove su osvojile Annika Planinšek i Nika Strašek.

Drugi dio turnira u muškoj kategoriji osvojio je Ivan Karlo, u ženskoj pehar je podigla Sara Svetac. Što se parova tiče u muškoj kategoriji pobjednici su Luca Mcmanus i Mattias Sauthcombe, a kod žena Nora Knežević i Klara Vukičević.

Dio turnira kroz ova dva tjedna donosimo u kraćem video prilogu:

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info