FOTO: Mili Marušić

Uspješan početak košarkaškog kluba Široki u sezoni 2018/19. se pokazao nakon zadnjih godina i pripremanja omladinskog pogona da zauzmu svoje mjesto u početnoj postavi na parketu.

Šest pobjeda u nizu i trenutno 1. mjesto na tabeli uz odličnu koš razliku nad suparničkom momčadi dobar je pokazatelj koliko se isplatilo čekati i dati priliku mlađima i uz koje pojačanje sa srcem i ponosom odigrati svaki susret i na najbolji način pozdraviti 2018. i to sve nastaviti u 2019. godini.

Još jedan susret je pred njima u subotu na domaćem parketu na Pecari protiv KK Gradina, tako da je tim povodom i organizirana tiskovna konferencija u prostorijama kluba gdje su se nazočnim novinarima obratili predsjednik HKK Široki Igor Jelčić, trener Danijel Jusup te košarkaši Markus Lončar i Josip Batinić koji su u kraćim crtama pojasnili što je iza njih i što ih čeka u nastavku sezone.

Na kraju upućen je poziv svima da dođu na utakmicu, podrže naše mlade košarkaše, pobjednički ispratimo 2018. godinu i usput sudjeluju u velikoj nagradnoj igri pod nazivom “Kreće igra iz snova, sa Širokim do Pežoa” kada će se javnim izvlačenjenjem u poluvremenu susreta doznati dobitnici pregršt vrijednih nagrada sponzora kluba.

HKK Široki – KK Gradina koja će se odigrati u subotu 22.12. 2018. godine u 18:00 sati na Pecari.

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info