FOTO: MIli Marušić

Dan prije Valentinova ljubav se osjetila u Širokom Brijegu veća nego inače svih ovih godina!

Naime, tradicionalna “Plava noć” NK Široki Brijeg održana je ovog četvrtka u hotelu “Park” u Širokom Brijegu uz nazočnost preko 100 % uzvanika, osjećaji su pljuštali sa svih strana, a najviše za “Ovalnim stolom” gdje je sjedila “udarna postava” na čelu s gradonačelnikom i predsjednikom NK Širokog Brijega Mirom Kraljevićem, društvo su mu pravili naš Dragi vođa Dragan Čović, bjegunac i počasni građanin Širokog Brijega Zdravko Mamić i ostali više manje poznati i nepoznati likovi.

Govora nije bilo puno, tako da je čast pripala predsjedniku NK Širokog Brijega Miri Kraljeviću da otvoru ovi svečanu ceremoniju s nekoliko prigodnih, poznatih i onih malo manje poznatih riječi. A kazao je i nešto jako zanimljivi što ćete moći “između redaka” čuti u video prilogu kojega vam donosimo.

Za više nego dobru glazbenu atmosferu se pobrinula se grupa “Stari zvonik” iz Širokog Brijega. Nešto starim, nešto novim vicevima Frano Vukoja je suze od smijeha mnogima “natravao” na lice i nitko nije bio pošteđen da se kroz šalu iznesu neke stari.

Tombola je bila kao “Ruski rulet” uz dramatično vodstvo programa ove svečanosti Maria Marušića, a koje je dalo još veću čar ovom događaju. Pokloni svoje natrag su dobivali čelni ljudi firmi koje su ih i darivali, a jedan od simpatičnih dijelova je bio kada je predsjednik Gradskog vijeća Širokog Brijega Vinko Topić mislio da je dobio dres NK Širokog Brijega i na kraju se ustanovilo kako nije dobro iščitao brojeve, jer dobitnik dresa je bio predsjednik NK Širokog Brijega Miro Kraljević, a što je sve dodatno nasmijalo, tako da Franji Vukoja već naredni puta može napraviti jedan dobar vic na njihov račun.

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info