Home Sport Nogomet VIDEO: Pet kodamada u mreži Olimpica na Pecari

VIDEO: Pet kodamada u mreži Olimpica na Pecari

0
VIDEO: Pet kodamada u mreži Olimpica na Pecari

Uvjerljiva pobjeda “Plavo-bijelih”, puno lakši posao protiv Olimpica nego u zadnjem kolu prvog dijela prvenstva.

Gosti su, u odnosu na tu utakmicu koja je okončana 0:0, zaigrali otvorenije, s više rizika, što je raspoloženi Široki Brijeg pošteno “naplatio” s pet golova u mreži Bandića, od kojih je najljepši bio onaj Zlomislićev za vodstvo 2:0, kada je s ruba kaznenog prostora “zakucao” loptu pod gredu.

Konačno je, eto, “procurilo”, kako su i najavljivali uoči ovog dvoboja Sablićevi izabranici, a posebice se pritom kao optimizam s realnom podlogom pokazao onaj Luke Menala koji je bio rastrčan, razigra i efikasan, s dva gola, a gotovo i hat-trickom, s obzirom da je Kojić njegov ubačaj pospremio u mrežu.

STRIJELCI: 1-0 Menalo (21), 2-0, Zlomislić (47), 2-1 Osmanović (58), 3-1 Menalo (61), 4-1 Sivrić (78), 5-1 Kojić (88-ag).

ŠIROKI BRIJEG: Bilobrk, Pandža, Barišiž, Zlomislić (85. Kožul), Ivanković (79. Marić), Wagner (72. Lončar), Menalo, Milićević, Sivrić, Bralić, Krstanović. Trener: Sablić.

OLIMPIC: Bandović, Imamović (46. Uzelac), Bevab, Osmanović, Vrdoljak (62. Vukomanović), Karić, Hadžić, Kojić, Čolić, Govedarica (54. pehar), Svraka. Trener: Radović.

Izjave trenera nakon utakmice Širokog Brijega i Olimpica

SirokiBrijeg.info