Home Tehnologija Ostala tehnologija VIDEO: Novi televizori od Samsunga koji se prilagođavaju izgledu zida na kojem se nalazi!

VIDEO: Novi televizori od Samsunga koji se prilagođavaju izgledu zida na kojem se nalazi!

0
VIDEO: Novi televizori od Samsunga koji se prilagođavaju izgledu zida na kojem se nalazi!

Samsung je službeno predstavio novu liniju QLED, Ultra HD i Premium Ultra HD televizora za 2018., što otprilike znači da će obožavatelji velikih ekrana još jednom doći na svoje. Pored već poznate QLED linije proizvoda koja uključuje uređaje Q9F, Q8F, Q7F i Q6F, korejski proizvođač također je prikazao niz standardnih i premijskih UHD televizora u sklopu serije NU8 i NU7.

Nove značajke

Ove godine svjedočit ćemo povratku Samsungove tehnologije Quantum Dot koja ‘nudi bogate i čiste boje te duboku crnu na svim uređajima iz Q-serije’. Kompanija je također toliko uvjerena u kvalitetnu anorganskih LED televizora da na njih daje čak deset godina jamstva.

Nova značajka koja će krasiti domove vlasnika QLED televizora je ambijentalni mod. TV opremljen ovim rješenjem prepoznat će boju i uzorak zida na koji je montiran te prikazati sliku kao svojevrsno produženje vaše sobe. Oštećenje ekrana uzrokovano dugotrajnim prikazom statične slike spriječit će zaštita od ‘spaljivanja’ slike u prikaz.

Naravno, skupocjeni uređaj prikazivat će više od teksture vašeg zida na kojem ćemo moći čitati vrijeme, prognozu vremena i slične korisne stvari, a moguće ga je programirati da ih aktivira samo kada netko uđe u sobu.

Novi uređaji iz Samsunga najavljeni su za kraj travnja.

tPortral.hr