VIDEO: Nova ekipa preuzela vodstvo NK Široki Brijeg – otvorena vrata za privatno preuzimanje kluba s Pecare!

Do jučer se nije znalo “tko pije, a tko plaća” u NK Široki Brijeg, danas već sve su karte na stolu i zna se tko pije, a plaćat će svi!

Naime, nakon dvije godine održana je “redovna” Skupština NK Široki Brijeg ovog ponedjeljka 11.listopada 2019.g. u hotelu Park u Širokom Brijegu na kojoj je nazoči 31 član od njih 41, i što je zanimljivo svi su donijeli jednoglasnu odluku o razrješenju starog i imenovanju novog Nadzornog i Upravnog odbora.

Nova lica, i neki novi brzouspješni gospodarstvenici su našli svoje mjesto u tim odborima koji će pokušati “preporoditi” svojom pameću i novcem ovaj sportski ponos grada Širokog Brijega. Glavnog sponzora nema, nego će svi “pogurati” koliko je u njihovoj moći i na Pecaru donijeti tračak svjetlosti sve dok se ne nađe netko tko će klub preuzeti i od njega napraviti brend koji će biti na ponos sviju nas.

Tako da do tada Upravni odbor će činiti: Miro Kraljević, Marinko Gilja, Josip Kožul, Ivan Ševo, Goran Kraljević, Marko Ćavar, Franjo Herceg, Mario Lončar i predstavnici tvrtki Croatia osiguranje i Euroherc. A dok će Nadzorni odbor predstavljati ekipa: Predrag Čović, Slaven Zelenika i Vilson Crnjac

Da, dobro ste pročitali sve. Karte su na stolu, vrata su otvorena svima i sve mogućnosti su realne jer se trebamo suočiti s realnosti i stvarnosti, a ne živjeti u nekoj svojoj priči da novci s neba padaju ili na grani rastu, jer sve ovo košta i sve to treba financirati.

Nadamo se i vjerujemo, kako će se uskoro neke stvari u NK Široki Brijeg posložiti i kako ćemo gledati naše “plavo-bijele” s ponosom, kako nam ponovno donose osmjeh na lica u ova “tmurna vremena” što su nam neki koji tamo sjede na lice nabacili.

A sada možete poslušati predsjednika kluba Miru Kraljevića i predsjednika Skupštine Daria Knezovića koji će pobliže i ljepše sve to kazati i predstaviti planove za budućnost.

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info