Nastavljamo s video serijalom portala SirokiBrijeg.info pod nazivom “Glineni golubovi”.

Nakon prvog priloga gdje smo prikazali područnu školu Prve osnovne škole u Širokom Brijegu u mjestu Njivice, i tako onima koji trebaju brinuti za sigurnost ne samo djece, nego i svih svojih sugrađana prikazali koliko je doseg njihovog nerada i neodgovornosti, odlučili su reagirati i minimalno ublažiti izbjegavanje veće tragedije.

Narednu priču koju Vam donosimo, je prostor ispred Druge osnovne škole na Lisama, gdje se godina ne zna tko pije, tko plaća. Samo se nadamo i vjerujemo kako će se na vrijeme naći rješenje naših “stručnjaka” dok ne bude kasno.

Brojni roditelji, učenici, gradonačelnik i naši sugrađani, pričali su s lica mjesta pred našom kamerom uz voditeljicu Antoniju Banožić. Zabilježili smo scene od koji “jeze” kroz tijelo prođe kada se sagleda sveukupna situacija.

Često roditelji čija djeca pohađaju ovu školi ne razmišljaju što se dešava oko nje prije, za vrijeme i nakon nastave. Video prilog koji donosimo je samo najava, a naredni tjedan prikazati ćemo kompletna sadržaj kako bi se bolje upoznali sa cjelokupnom situacijom.

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info