Home Sport Košarka VIDEO: Najava derbija HKK Široki – KK Kakanj

VIDEO: Najava derbija HKK Široki – KK Kakanj

0
VIDEO: Najava derbija HKK Široki – KK Kakanj
FOTO: Mili Marušić

Danas je u klupskim prostorijama HKK Široki održana konferencija za medije povodom sutrašnje utakmice s Kaknjom (18 sati) koju su najavili trener Mladen Vušković, te igrači Mateo Čolak i Ivan Mikulić.

“Maksimalno respektiramo momčad Kaknja koja ima dosta dobrih igrača. Doveli su novog igrača Božovića koji se pokazao kao pravo pojačenje i koji im donosi dosta skokova. Očekujem tešku utakmicu, ali vjerujem da će moji mladi igrači prikazati dobru igru kako bi upisali nove bodove na domaćem parketu, izjavio je trener Mladen Vušković.

Mateo Čolak je dodao:

“Cijeli tjedan smo se pripremali za ovu utakmicu. Momčad Kaknja je jako kvalitetna, dosta dugo su godina na okupu i to im je sigurno dodatna prednost. Međutim, mi igramo doma i očekujem pobjedu. Pozivam publiku da nas dođe podržati u što većem broju”.

Ivan Mikulić:

“Prvi put u karijeri mi se događa da sam jedan od najstarijih igrača u klubu (uz Josipa Naletilića). U Širokom mi je super, mislim da sam se dobro uklopio u ovu mladu momčad. Što se tiče utakmice, Kakanj je iskusnija momčad od nas, igraju svoju prepoznatljivu igru, ali bez obzira na njihovu kvalitetu, ja očekujem našu pobjedu”.

SirokiBrijeg.info