ŠIROKI BRIJEG – Pred „Plavo-bijelima“ je utakmica s Radnikom, zadnji korak za ostvarenje cilja proklamiranog pred početak prvenstva – plasmana u Europu. Problema oko sastava gotovo da i nema, Musa će imati na raspolaganju sve igrače osim od ranije ozlijeđenih Bralića i Barabana pa i to pojačava optimizam i vjeru u pobjedu. Također, i činjenica da je Radnik fokusiran na finale Kupa, no trener Musa tomu i ne pridodaje posebno značenje, vjerujući, prije svega, u mogućnosti svojih izabranika:

– Pobijedili smo Radnika u Kupu na Pecari, pokazali da smo bolja momčad i bez obzira u kojem sastavu gosti u nedjelju nastupe, u najjačem ili pak odmarajući glavne adute za Slobodu, uvjeren sam u još jednu našu pobjedu, osvajanje sva tri boda i plasman u Europu.

Slično razmišlja i neuništivi kapetan Wagner koji je u prošlom kolu u Zvorniku protiv Drine nakon proljetne „stvaralačke stanke“ konačno bio i strijelac:

– Nije bitno tko u nedjelju zabije, hoće li to biti moj 111. gol u Premier ligi ili će strijelac biti netko drugi. Najvažnije je, dakako, da u utakmici koja je za nas ‘biti ili ne biti’ po pitanju plasmana u Europu budemo pravi i osvojim sva tri boda te da na kraju zajedno s našim vjernim navijačima na Pecari proslavimo još jedan plasman Širokog u europska natjecanja.

NK Široki Brijeg