VIDEO: MILIJEV DNEVNIK – Kosti dinosaura na toku rijeke Ugrovače

Ususret proljeću, tokom rijeke Ugrovače širi se nesnosan smrad divovskih strvina, a koju najviše osjete oni koji žive na tom području MZ Trn-a u Širokom Brijegu. U neposrednoj blizini nalazi se i mala škola čiji đaci redovno tuda prolaze, igraju se i gledaju kako institucije ništa po tom pitanju uklanjanja ili pronalaska odgovornih ne poduzimaju.

Tjednima traje priča gdje iz dana u dan sve više i više se na tom području gomila, ne samo biološkog nego i ostalog otpada. Znaju oni koji trebaju znati za to, ali kada prestane lijepo upozorenje i ukazivanje na problem, onda postaje iznošenje u javnost, pa neka svi vide kakva je ozbiljna ekološka katastrofa na pomolu na našem Širokom Brijegu dok se zamarate Koronavirusom, a otrov vam još veći pred nosom!

FOTOGRAFIJE možete pronaći na službenoj Facebook stranici portala SirokiBrijeg.info:

Mještani nisu mogli više trpjeti ignoriranje, nisu mogli gledati “prebacivanje odgovornosti” i nerad onih koji su plaćeni njihovim novcem, Vašim novcem. Nisu mogli samo nijemo promatrati dok se priroda naša uništava i zbog ne savjesnih pojedinaca koji među nama žive.

Takvu jednu priču donosimo u nastavku kroz novi projekt portala SirokiBrijeg.info pod nazivom “Milijev dnevnik“. Ovo je samo početak kako bi mogli vidjeti jednu drugu stranu priče kroz koje često prolazimo i s čime se često susrećemo, a Vama je to samo priča jedna od mnogih, ali mi ne želimo da bude samo priča, nego da vidite, sudjelujete i pokušamo zajedno neke stvari na bolje sviju nas mijenjati dok ne bude kasno!

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info