Ovo što se dogodilo u Širokom Brijegu bilo je pitanje trenutka, jer sigurno nismo zaštićeni od ove pandemije kao nitko na području BiH i svijeta.

Prije nego pogledamo odgovore koje nam je ministar zdravstva ŽZH dao vezano za sigurnost liječnika, vozača hitne pomoći i ostalog medicinskog osoblja u ŽZH ima jedna možda nepoznanica da mu netko nešto skriva ili on nama!

Zapitajmo se tko je ovdje napravio već ranije propust koji se dogodio u Širokom Brijegu, a koji se odrazio nekoliko sati nakon što smo dobili odgovor od ministra na naša pitanja, i gdje se sada trenutno broji troje zaraženih koronavirusom, sedam liječnika se nalazi u samoizolaciji i da ne spominjemo naredne dane što su pred ispitom Širokog Brijega.

Još jednom apeliramo, nemojte napuštati domove ako to nije potrebno, nemojte kršiti ZAPOVIJEDI i UPOZORENJA koje trenutno daje Krizni stožer i Civilna zaštita ŽZH.

Nemojte kršiti mjere NAREĐENE samoizolacije

Nemojte LAGATI liječnicima i ostalim zaduženim službama ako vas pitaju da li ste imali kontakte u određenom vremenu s nekima koji imaju simptome ili bili s tom osobom u društvu ili bili na nekim mjestima izvan BiH.

Nemojte SKRIVATI ako vidite da netko krši te mjere samoizolacije kontakt broj je besplatan i on glasi jednostavno 121.

A Vi ministre NEMOJTE VJEROVATI ako vam kažu da imaju liječnici u Domu zdravlja Široki Brijeg adekvatno zaštitu i kako je sve po propisima kako se nalaže!

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info