VIDEO: Krupa “pala” na Pecari u drugom poluvremenu

Prva domaća pobjeda “Plavo-bijelih” na Pecari nakon tri remija. Potpuno zaslužena, jer Krupa je bila koliko-toliko ravnopravan rival samo u prvih pola sata, sve ostalo pripalo je Wagneru i suigračima. S tim da su pobjedu mogli osigurati i ranije, s obzirom na propuštene velike prigode Krstanovića i Barabana u završnici prvog poluvremena.

Široki je poveo u 61. minuti nakon slobodnog udarca iskosa s lijeve strane kojeg je izveo Sesar. Vratar Ilić odbio je nogom do Barabana koji je iz kuta prebacio na drugu vratnicu, a tamo je najspretniji bio Bralić i udarcem glavom loptu od grede pospremio u mrežu.

Dugo je trajala akcija Širokog Brijega za povećanje vodstva. Plela se mreža oko obrane gostiju, tražila rupa, da bi u konačnici Marković odlično centrirao, a Baraban još bolje utrčao na prvu vratnicu i pogodio iz blizine za 2:0.

U samoj završnici, samo četiri minute nakon što je ušao u igru, Barić je oštrim udarcem pogodio donji lijevi kut Ilićeva gola – 3:0. U poslejdnjim sekundama utakmice gosti su došli do počasnog zgoditka, Jašarević je nadvisio obranu domaćih i glavom pogodio za 3:1.

STRIJELCI: 1-0 Bralić (61), 2-0 Baraban (69), 3-0 Barić(86), 3-1 Jašarević (90+3).

ŠIROKI BRIJEG: Soldo, Plazonić, Krstanović (89. Marić), Baraban, Wagner (74. Ivanković), Ćorluka, Menalo (82. Bralić), Sesar, Brekalo, Bralić, Marković. Trener: Karačić.

KRUPA: Ilić, Redžić (58. Sadiković), Jašarević, Koljić, Milutinović, Vukotić, Čomor (64. Marušić), Cvijanović (69. Perić), Mijić, Aleksić, Mirković. Trener: Starčević.

NK Široki Brijeg