FOTO: Mili Marušić

Sve je spremno za odlučujuću petu utakmicu između HKK Široki i OKK Spars, a koja se igra u četvrtak 30.svibnja od 20h, i kojoj ćemo doznati novog za Prvaka BiH.

Kako se prvenstvo bližilo kraju, euforija na i izvan terena je sve više rasla, sada je došla do vrhunca koji se dugo ne pamti u ovom sportu što se tiče Širokog Brijega. Ulaznice, njih preko 4.000 koliko je pušteno u pretprodaju su sve pokupovane, tako da službenih ulaznica više nema za nabaviti!

Svi navijači i gledatelji su pozvani da dođu u bijelim majicama kako bi se ljepše uklopili u košarkaški ambijent koji će vladati unutar dvorane. Oko same dvorane biti će postavljeni šatori i gdje će se uz hranu i piće proslaviti ovaj veliki uspjeh kako god završio, jer će klub na ovaj način i proslaviti 45 godina postojanja i ponosa Hercegovine.

Navijači se pozivaju na korektno i fer ponašanja u dvorani prema suparničkoj momčadi i neka imaju u vidu kako su i oni naše lijepo dočekali te da im uzvratimo kao pravi domaćini.

Dan prije utakmice, održana konferencija za medije kojima su se obratili predsjednik HKK Široki Igor Jelčić, trener Danijel Jusup i igrač Ivan Karačić. A što su sve rekli i poručili, poslušajte u nastavku:

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info