VIDEO: Je li Pervan “slučajno” pao ili iz NK Široki Brijeg “slučajno” nisu vidjeli!?

Odlična utakmica na Pecari između Širokog Brijega i Zrinjskog završila je rezultatom 1:1. Moglo bi se reći zasluženo, ali obje strane imale su izglednih prilike kako bi rezultat povećale i netko ugrabio “puni plijen”.

Jednu takvu priliku je imao NK Široki Brijeg u 75. minuti, ali iz kluba još nitko nije reagirao, kamoli spomenuo sporni trenutak. Tko zna “možda” nisu vidjeli, a kamere su imali na svakom ćošku stadiona za razliku od nekih utakmica kada igraju u gostima, a te utakmice nisu pokrivene ni s 80 % kamera koliko ih je bilo na ovom susretu.

Možda ne treba kvariti dobrosusjedske i dobropolitičke odnose, možda sam ja amater totalni što se nogometa tiče i tih nekih pravila koja nisu svugdje ni prema svakome ista, možda nisam dobro vidio 11 metara ispred sebe, možda mi ponekada bude žao onih stvarnih i vjernih navijača i igrača Širokog Brijega koji vole svoj klub ali uvijek je netko kriv pa zato prepuštam video da sami pogledate i procijenite da li su iz NK Široki Brijeg trebali reagirati kao tisuće puta do sada.

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info