Home slajd Glavna VIDEO: Iako su izgubili prvu službenu utakmici, slavili su kao pobjednici sa protivničkom ekipom

VIDEO: Iako su izgubili prvu službenu utakmici, slavili su kao pobjednici sa protivničkom ekipom

0
VIDEO: Iako su izgubili prvu službenu utakmici, slavili su kao pobjednici sa protivničkom ekipom
FOTO: MIli Marušić

ŠIROKI BRIJEG – Širokobriješki županijski ligaš Mladost doživio je iznenađujući poraz kod kuće od glamočkog Šatora 1:2 u utakmici 8. Kola MŽNL-e.

Dva kola prije kraja natjecanja Mladost je i dalje u izglednoj situaciji za osvojiti prvo mjesto i plasirati se u Drugu ligu Federacije BiH skupina jug, s obzirom da „mladostaši“ imaju četiri boda više od drugoplasiranih Drinovaca, istina uz utakmicu više.

Kako god bilo da bilo, ovo je prvi poraz HNK Mladosti u službenim utakmicama od njihovog osnutka, što je na jednu stranu i dobro da osjete kako je onima kojima su oni zadavali poraze.

Naravno, pobjednički duh i dalje u njima tinja, a po svemu sudeći potrajat je još jako dugo.

Momčad Šatora iz Glamoča, koja im je priuštila ovo “zadovoljstvo” i uzvratila za poraz 0:4 iz prvog dijela sezone osjetila je pravi domaćinski širokobriješki duh kojeg će još dugo pamtiti, a prvenstveno njihov kapetan Mijo Markota koji je definitivno i legenda kluba i kojemu ovog puta čestitamo, kao i cjelokupnoj momčadi Šatora na fer i korektnoj igri, samim time i na zasluženoj pobjedi, te im želimo puno uspjeha i dobrih rezultata u narednim utakmicama.

Kako je sve to izgledalo nakon utakmice, što su nam pred kamerama kazali kapetan Šatora Mijo Markota i strijelac jedinog zgoditka za Mladost Marko Tole, pogledate i poslušajte u nastavku.

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info