Neusavršeni majstor zanata, Jerko Ivanković Lijanović zbog svojih “nepodopština” zaradio je krivičnu prijavu za organizirani kriminal u vezi s krivičnim djelom pranje novca, neplaćanje poreza i porezne utaje te u vezi s krivotvorenjem ili uništavanjem poslovnih ili trgovačkih knjiga ili isprava.

Jerko se izvukao iz te optužnice, ali na sreću nije se izvukao iz jedne druge gdje je dobio sedam godina jer je kao federalni ministra poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva nezakonito dijelio poticaje od 2011. do kraja 2014. godine.

No, sada nije tema Jerko i njegove “nepodopštine”, nego gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević i njegove “nepodopštine”!

Svjesno ili nesvjesno, isplivale su javno neke stvari na 34. sjednici Gradskog vijeća Široki Brijeg.

Glavni akteri događaja su gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević, vijećnici Antonija Banožić i Josip Grbešić te sporedna uloga, predsjednik Gradskog vijeća Vinko Topić.

Kako ne bi previše pisali i zbunjivali Vas, najbolje bi bilo da oni ovog puta govore, a prije njihova govora pogledajte kako je ta sjednica viđena s duge strane “bare”, točnije u Mexiku:

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info