Gradonačelnik Širokog Brijega i predsjednik NK Širokog Brijega Miro Kraljević zahvaljujući svojoj “simpatičnosti ” i “upadu” u svlačionici nogometaša Širokog Brijega nakon velike pobjede nad ljutim rivalom iz Sarajeva, i video prilogom portala SirokiBrijeg.info, postao je medijski “kralj” regije i regiona, više nego Ava Karabatić sa svojom ponudom kako će sve zadovoljiti u pet minuta ako postane predsjednica Hrvatske., i one što prodaje madarine!

Tako da nakon objave videa u samo dva dana preko službene YouTube stranice broji preko 63.000 pregleda i ta brojka se povećava. A za jednog političara s ovih krajeva, i u ovakvim vremenima kada nemaju više popularnosti ni u kakvom polju, dobiti toliku gledanost to je rijetkost, a pogotovo kada znamo da je čak uspio nadmašiti svog stranačkog šefa Dragana Čovića u svim njegovim izjavama od kojih je najjača bila “Ja idem s Audijem 8 sa aerodroma, Papa ide u nekom tamo autu”.

Brojni mediji koji su ovo prenijeli, moramo priznati kako su imali dosta kreativne i zanimljivije naslove, pa čak da su nam ispali više simpatičniji od samog euforičnog i “motivacijskog” govora Mire Kraljevića nogometašima!

Donosimo neke od zanimljivih naslova medijima iz Hrvatske, Srbije i BiH:

Hrvatska

Net.hr: ‘BOSANSKOM MAMIĆU’ SMIJE SE CIJELA REGIJA: Ušao u svlačionicu i napravio pravi kaos

Gol.Dnevnik.hr: Šou u susjedstvu: Široki iznenadio i izbacio Sarajevo iz Kupa, predsjednik se spustio u svlačionicu i postao hit

BiH

RadioSarajevo.ba: Show predsjednika Širokog u svlačionici: Obećao duple premije

Jabuka.Tv: Veliko slavlje: Miro Kraljević upao u svlačionicu Širokog i igračima obećao “dati sve”

SlobodnaBosna.ba: VIDEO OTKRIVA SVE; Čovićev gradonačelnik i predsjednik NK Široki Brijeg upao u svlačionicu: „Sve ćemo vam dati…“

Poskok.info: Igrači Širokog Brijega u svlačionici tražili smanjenje premija i ulaganja u nogomet: Podižite hrvatske institucije, narod se ne brani šutanjem lopte!

Srbija

Blic.rs: SIMPATIČNI BRKA INTERNET HIT! Predsednik Širokog obećao posle velikog trijumfa: Sve ću da vam dam, a onda je usledilo skandiranje koje nije očekivao!

Espreso.rs: PREDSEDNIK KLUBA IZ BOSNE JE ZVEZDA U REGIONU: Posle senzacije upao u svlačionicu, nije znao šta da radi od sreće!

Kurir.rs: PREDSEDNIK ŠIROKOG POSTAO HIT NA INTERNETU: Njegov klub izbacio Sarajevo iz Kupa, a on upao u svlačionicu!

Ovo je samo jedan dio od stotine medija i tisuća ljudi koji su se divili našem “simpatičnom brki, Bosanskom Mamiću”, kao i njihovi brojni komentatori na portalima, što možete vidjeti ukucate li u tražilicu samo “dupla premija”.

Osim tog “upada” u svlačionicu, svi su prvo trebali pogledati dva fantastična zgoditka nogometaša Širokog Brijega i zahvale na kraju od igrača prema navijačima koji su ih svo vrijem s tribine bodrili.

Prvi zgoditak na snimci je iz 30. minute kada je Matić odlično šutirao glavom, golman Sarajeva Kovačević odlično obranio, ali se lopta odbija ravno na nogu Ćorića koji mu loptu u mrežu zakucava za vodstvo od 1:0.

Drugi zgoditak na snimci je Enina u 76. minuti, koji s ruba kaznenog prostora u same rašlje fenomenalano “matirao” za vodstvo 3:2. i postigao gol koji je na kraju bio i presudan i izbacio Sarajevo već u osmini Kupa- BiH, a nakon toga i zahvala igrača publici koja im je bila podrška kroz cijelu utakmicu. i za kraj jagoda na tori!

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info