FOTO: Mili Marušić

“Drago mi je što sam došao u Široki Brijeg. Ranije sam već bio tu ali kao igrač Dinama i sjećam se stadiona. Želio bih zahvaliti sportskom direktoru Šiliću kao i Upravi kluba što su pokazali povjerenje u mene”, rekao je novi trener Širokog Brijega Goce Sedloski na službenom predstavljanju.

Sedloski se osvrnuo i na momčad te na posljednju utakmicu u kojoj su “Plavo-bijeli” doživjeli visok poraz na Pecari od Željezničara rezultatom 0:3.

“Bilo je i dobrih i loših stvari u utakmici sa Željezničarom. Želio bih gledati samo pozitivne stvari, a to su svakako navijači. Oduševio sam se kako su navijali tokom cijele utakmice i bodrili momčad. No, nažalost dogodio se poraz ali to je nogomet. Polako dobivamo sliku na treninzima tko može koliko i nadam se da ćemo brzo izaći iz krize. Igračima sam rekao da svi počinju od nule.”

Novi trener Širokog Brijega je istaknuo da je reprezentativna stanka došla u pravo vrijeme kako bi što bolje upoznao momčad te da će “šansu da se dokažu dobiti svi, a oni koji budu najbolji će i igrati, a tko neće raditi za ekipu i za kolektiv taj nije za klub”.

Što se tiče promjena i eventualnih pojačanja Sedloski je rekao da trenutna momčad ostaje do zimske pauze i da treba što bolje raditi da bi ostala na vrhu, a zatim se kvalitetno pojačati kako bi “Plavo-bijeli” izborili Europu.

NK Široki Brijeg