Activision je upravo objavio trailer za multiplayer beta Call of Duty: WW2. Beta će imati 3 karte i uvesti novi način igranja pod nazivom “War”. Korisnici koji su kupili ovu igricu sa pre orderom ili digitalnim putem dobivaju pristup najnovijoj verziji 25. kolovoza sa PS4, dok će sa Xboxom pričekati do 1. rujna. Ne spominje se kada će biti dostupna verzija i za PC u beta verziji. Igra je službeno najavljena za puštanje 3. studenog na PS4, Xbox One i PC.

“Ovaj testni beta multiplayer će imati uvodnu priču kao i uvid u napredak vojnika, kao i sustav Divizija”, kaže developer ove igre Sledgehammer. Nove divizije zamjenjuju prethodni sustav Pick 10 Create-A-Class, i imat će pješačke divizije, ekspedicije, zračne divizije, oklopne divizije i planinske divizije.

Beta će vam također omogućiti pristup tri potpuno nove multiplayer karte (Pointe Du Hoc, Ardennes i Gibraltar) i tri nova moda (Team Deathmatch, Domination i Hardpoint). Također ćete dobiti priliku provjeriti potpuno novi način ratovanja s ‘Operation Breakout’.

“Novo ratovanje, koje je razvijeno u partnerstvu s našim prijateljima u Raven Softwareu, novi je način igranja Call of Duty Multiplayera u nemilosrdnoj borbi Allied vs. Aksi, koje se odvija u ratom razorenom selu St. Lo u Francuskoj”, dodaje Sledgehammer.

Budite među prvima na svijetu kako biste se upoznali s Call of Dutyom: Call of Duty WWII u beta verziji, uključujući potpuno nove karte i potpuno novi doživljaj ratovanja u novom “War Mode”.

PcChip.hr