FOTO: Mili Marušić

Ovog četvrtka u Rock Caffe Pajo na Brigu, započeo je trodnevni “Rock Festival Pajo“ koji će posjetiteljima tri dana zaredom priuštiti vrhunski glazbeni užitak i zabavu uz rock zvuke gitare i bubnjeva.

Unatoč najavi dolaska benda “Prevail” iz Splita, oni se nisu pojavili, ali zato ekipa iz Solina “What Lies Beyond” više nego žestoko otvorila je ovogodišnji festival da su se slikovito rečeno “odčepili sve začepljene vodovodne i kanalizacijske cijevi Širokog Brijega”. A što možete i čuti u ponuđenom video prilogu.

Lijepa posljednja ovogodišnja proljetna večer iz minute u minute je popunjavala posjetiteljima samu unutrašnjost kafića kao i terasu gdje nije bilo razlike u godinama ljubitelja ove vrste glazbe, jer kad jednom postaneš roker, uvijek ostaješ roker bio ti mlad ili malo star!

Nakon ekipe iz Solina, na binu su došli dečki iz Mostara i bend “Jufkamental” koji je nastavio držati atmosferu dok se podij ispred njih popunjava rasplesanom ekipom koja je davala čar glazbenim ritmovima iz gitara koji su dopirali do njihovih ušiju.

Za kraj večeri u natjecateljskoj kategoriji između ova dva benda, na binu je izašao bend van konkurencije “Matori Banda” i koji su do kasnih noćnih sati “do usijanja” dizao publiku na noge hitovima kultne grupe “Azra”.

Danas na prvi dan ljeta i druge večeri, na raspredu su nova tri benda, “Škodra” i “Kolt Teatar” iz Sarajeva, te “La Volpe” uz Splita. Dok će semu večer zatvoriti Splitski autorski rock bend “The Splitters”.

Ne sumnjamo kako će ponovno u ovim vrućim večerima “paliti i žariti” svi oni svojim glazbenim nastupima, i zato ako se želite opustiti i zabaviti uz dobar zvuk rocka, večeras na Brig u Rock Caffe Pajo.

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info