ŠIROKI BRIJEG – Ni kiša, ni prohladno vrijeme nisu spriječili brojne Širokobriježane, kao ni generala Željka Glasnovića da održi svoje obećanje i posjeti svoje suborce, prijatelje i građane koji su došli na središnji Trg u Širokom Brijegu kako bi mu poželjeli dobrodošlici i s njim popričati na trenutak o brojnim problemima koji godinama na ovom području tište Hrvate, jer nikada nisu imali pravu osobu koja će ih predstavljati izvan BiH.

Nakon dolaska i kraćeg pozdrava na Trgu širokobrijeških žrtava kod Križa, zapaljene su svijeće, te su se svi zajednički pomolili za sve poginule i umrle branitelje koji su svoje živote dali za obranu domovine i nakon toga usljedilo je druženje s građanima, gdje je general Glasnović za svakoga tko je poželio s njime razgovarati odvojio vrijeme.

glasnović762016_4

Kao nositelj Neovisne liste za XI. izbornu jedinicu za nadolazeće izbore u Republici Hrvatskoj, general Željko Glasnović se već dokazao kao hrabar i odlučan, a kao što je poznato u njemu mnogi vide osobu koja je sposobna zastupati interese Hrvata izvan BiH.

glasnović762016_2

Sada su dobili priliku da ga podrže, ne samo riječima nego i djelom kako bi se nastavio boriti za svoj narod, ovaj put diplomacijom i kroz politiku, kao što je to radio 90-ih u Domovinskom ratu boreći se za Hrvatsku i hrvatski narod, međutim kao što svjedočimo danas se još više mora boriti protiv agresora, pa i unutar vlastitog naroda.

Brojni prijateljski stisci ruke, zagrljaji i podrška koju je doživio general Glasnović u Širokom Brijegu su veliki motiv da se odlučno suprotstavi osobama koje žele do kraja uništiti dostojanstvo jednog naroda i svega što počinje sa “HR”.

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info